Butoni

Barbatii cu adevarat eleganti aleg mereu sa isi completeze tinutele cu o serie de accesorii de cea mai buna calitate, care sa le scoata in evidenta stilul si rafinamentul. Butonii sunt adesea considerati piesa de rezistenta a oricarei tinute.

Butoni camasa - pentru o imagine perfecta

Magazinul nostru online va propune o serie de butoni de camasa cu totul si cu totul speciali, care ies in evidenta si care aduc un plus de valoare si rafinament unei tinute elegante.  In acelasi timp, butonii pot fi considerati un cadou inedit, extrem de practic si de masculin, mai ales ca pun in evidenta atat rafinamentul, cat si gustul unui anumit barbat.

Alegerea butonilor potriviti

Butonii trebuie sa fie purtati la camasi speciale, adica acele camasi care nu dispun de nasturi la maneci sau cele care beneficiaza de o manseta dubla. Puteti asorta perechea de butoni cu acul de la cravata sau chiar cu cravata in sine. Pornind de la forma, material si culoare, fiecare element in parte conteaza. Fie ca este vorba de butoni patrati, rotunzi, dreptunghiulari sau cilindrici, alegerea lor este extrem de importanta. Mai mult de atat, exista si forme inedite pentru aceste accesorii, putand lua asemanarea unui zar, a unei ancore sau chiar a unui ceas in miniatura. In privinta materialului, acestia pot fi din inox, titan, otel sau chiar materiale pretioase, precum, aur, platina sau argint, fiecare cu preturile si caracteristicile lor.

Nu sunt produse în această categorie.
Camicia Uomo SRL (RO 44093915, J40 /6634 /2021) © 2024